Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣ


 


ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ


Τινος σχεδιασμος και υλοποίησης ειναι το Γερμανικο υπερτερας που αιματοκυλησε την Ευρώπη;


Γιατι τα Ελλαδικα Φιλελευθερα κομματα επιδιωκουν με Παπανδρέϊες πλεκτανες, Παπαδήμειες μεθοδευσεις και Καρατζαφερειες κωλοτουμπες την πλήρη υποταγη της Ελλαδας στους Γερμανους, ενω η παρατρεχέμενή τους δημοσιογραφία και παραδημοσιογραφία βριζει συστηματικα τον Ελληνικο λαό, και παρουσιαζει την υποταγη μας αναγκαια και αναποφευκτη;


Παρατηρώ ποιοι ειναι οι πλεον φανατικοι οπαδοί όχι μονο του Φιλελευθεριζμού και της πλεον κτηνωδους μορφης του, αλλα και μιας Γερμανικης κατοχής, μιας οικονομικης χουντας ενω παραλληλα μισουν οτιδηποτε εχει να κανει με αυτο το εθνος, το οποίο εχει την ατυχια να τους φιλοξενει όπως η γη τα φίδια. Παρατηρω ποια ειναι εκεινα τα διαχρονικα φιλογερμανικα περιβαλλοντα από κατοχικης κυβερνησης Ράλλη και πατρος Χριστοφοράκου μεχρι και το περιβαλλον της Μεγαλης Γερμανομαθους Οικογενειας πολιτικων με τις Αυστριακες baby sitters.



Τελος παρατηρω και τις καταβολες τους, που σχετιζονται με το βαθυ τραπεζικο συστημα αλλα και την οικονομικη εκεινη παρασιτικη ολιγαρχία, φορεα ενός θρησκειολογικου αχταρμα και μιαςερμαφροδιτης εθνικης συνειδησης. Και τελικα αβιαστα προκυπτει οτι η παρουσα πολιτικη σκηνη ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με εκεινους που απερριψαν το Φως για να λατρεψουν το σκοτος που παρουσιαστηκε ως δήθεν "φως", μεσα σε σκοτεινες στοες χωρις παραθυρα και με επτασφραγιστες πόρτες.


Η πηγη της Γνωσης του Κακού -σύμφωνα και με την Βιβλο- προερχεται από τον "διαφωτιστή" Εωσφόρο. Ειναι η λατρεια του Barthomet και η ματαιη προσπαθεια της υποτιθεμενης "θεωσης" δια της Γνωσης του Κακού και του Καλου σε συνδυασμό με Μεσσιανικες ιδεες βασισμενες στην υλιστική προσεγγιση των πραγματων εκεινα που διαπνεουν την Εβραιογενη Μασωνία η οποία με διαφορες κλωνοποιήσεις και μεταλλαξεις φτανει ως τις μερες μας προσπαθωντας να βυθισει την ανθρωποτητα στο σκοτος ωστε να φανει η ιδια μετα ως φως.


Οι Εφιαλτες του "Φιλελευθερισμου" -ή φιλελευθεριζμού καλυτερα- ειναι τα πνευματικοπαίδια εκεινων που συναθροίζοντας σε σκοτεινες αιθουσες της Θεσσαλονικης-Σελανικ, της Μασσαλιας και τουΛιβορνο. Ειναι εκεινοι που αποκυρηξαν τον Ιαχβε και σταυρωσαν τον Χριστό επειδη δεν ταιριαζε στο δικο τους αντεθνικά εθνικιστικό μοντελο χρηματος, ισχυος και εξουσιας. Και με περισσευμα αλλαζονιας αυτοκλητως προσπαθουν να επιβαλουν μια Νεα Ταξη Πραγματων που χρονια τωρα ήθελε την Γερμανια παντοδύναμη.


ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ήταν το όνομα της Μεγαλης Γερμανιας της οποίας ο ρόλος έπρεπε να ειναι το κεντρο που θα συσπειρωνε την Ευρωπη, στην πραγματικότητα, ως μαυρη τρυπααπορροφωντας ενεργειακα τις υπολοιπες χωρες. Κακως όμως ψεγουμε τους Γερμανους. Ηταν ηΜασονία και τα προσωπά της εκεινα που που θελουν τη Γερμανια μεγαλη.



Τα ενεργειακα Βαμπιρ της Μασωνίαςκατεστρεψαν πρωτα τον Ιταλικο Νοτο απορροφώντας την παραγωγη του Βασιλειου των Δυο Σικελιωνπου ηταν και το πλουσιοτερο της Ιταλικης χερσονήσου και μεταφεροντας την στον βορρα, καταδικασε τον Νοτο στην αποβιομηχανοποίση και την φτωχεια. Και αφου κατηντησαν τους Καλαβρους και τους Σικελους από εργατες στην Γερμανια, το Μιλανο, το Τορινο και την Αλσατία μεχρι και μαφιοζους στην Αμερικη η επομενη φαση ηταν η καταβροχθιση της Ιταλιας, της Οθωμανικης Αυτοκρατορίας, των Βαλκανιων, της Μεσης Ανατολης και της Βορειου Αφρικης σε ενα πολιτικο οικοδομημα-ενεργειακο βαμπιρ.

Γραφει λοιπον στις 10/4/1865 σε μια επιστολή του ο "Μεγας Αλεξανδρος" της Μασωνίας Giuzeppe Garibaldi, Μεγας Αρχων της Ιταλικης Μασωνικης Στοας Grand Orient (προερχομενης από το Σκωτικό Ταγμα της Βρεττανιας) η οποία με τη σειρα της δημιουργησε Εβραιομασωνικες στοες στην Θεσσαλονικη (Macedonia Risorta) μεσα από εγκαθετους Ιταλοεβραιους επιχειρηματιες όπως οιCarasso, Allatini κλπ, ονοματα τα οποία και σημερα συναντας στα περιβαλλοντα του Στεφανου Μανου και του Φιλελευθερισμου, αλλα και σε μεγαλα τραπεζικα επιχειρηματικα τζακια της Ευρωπης τα οποία γιγαντιωθηκαν με την ενδογαμια, την αιμομιξία και κυριως, τον παρασιτισμό σε βαρος των λαων στους οποίους επροσκολουντο σαν βδελλες.


Την επιστολη την εστειλε στον επίσης Μασωνο, Γερμανο Karl Blind του οποίου μαλιστα ο θετος υιοςFerdinard Cohen αποπειραθηκε να σκοτωσει τον Βισμαρκ επειδη τον θεώρησε υπευθυνο της ενδεχομενης διαλυσης του Γερμανικου Υπερτερατους.
"The progress of humanity seems to have come to a halt, and you with your superior intelligence will know why. The reason is that the world lacks a nation which possesses true LEADERSHIP. Such leadership, of course, is required not to dominate other peoples, but to lead them along the path of duty, to lead them toward the brotherhood of nations where all the barriers erected by egoism will be destroyed. We need the kind of leadership which, in the true tradition of medieval chivalry, would devote itself to redressing wrongs, supporting the weak, sacrificing momentary gains and material advantage for the much finer and more satisfying achievement of relieving the suffering of our fellow men. We need a nation courageous enough to give us a lead in this direction. It would rally to its cause all those who are suffering wrong or who aspire to a better life, and all those who are now enduring foreign oppression.

This role of WORLD LEADERSHIP, left vacant as things are today, might well be occupied by the GERMAN NATION. You Germans, with your grave and philosophic character, might well be the ones who could win the confidence of others and guarantee the future stability of the international community. Let us hope, then, that you can use your energy to overcome your moth-eaten thirty tyrants of the various German states. Let us hope that in the center of Europe you can then make a unified nation out of your fifty millions. All the rest of us would eagerly and joyfully follow you."


Δηλαδη, το Γερμανικο τερατουργημα που αιματοκυλησε την ανθρωπότητα και ευθυνεται για πλειστες γενοκτονιες με τελευταια την διαλυση της Γιουγκοσλαυιας ώστε να αποσπασει κρατιδια-δορυφορους γυρω της με το ιδιο τροπο που καποτε η Ρωσσια χρησιμοποίησε τις χωρες της Βαλτικης ειναι Μασωνικο δημιουργημα. Και μαλιστα Εβραιομασωνικό. Δεν αφορα βεβαια τις χιλιαδες εβραιων που χρησιμοποιήθηκαν ως χαλίκι για να δημιουργηθει απο αυτους του οικοδμημα του Ισραηλ αλλα τους συγκεκριμενους με την ερμαφροδιτη εθνικη και κυριως θρησκευτικη συνειδηση στους οποίους ενυπαρχει ενας λανθανων οικονομικος και πανθρησκειακος Μεσσιανισμός. Με Μεσσια της επιλογης τους.
Από το theoprovlitos
http://kalyterotera.blogspot.com/2011/12/blog-post_5642.html

http://kostasedessa.blogspot.gr/2011/12/blog-post_8755.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)