Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ EVP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ




Τον Ιανουάριο του 2007, το κέντρο κυνηγών φαντασμάτων στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης (CNYGH), κλήθηκαν να διερευνήσουν το παλιό ξενοδοχείο «Griffou», στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης – έναν πρώην οίκο ανοχής και τη σκηνή μιας δολοφονίας-αυτοκτονίας του 1905. Η έρευνα απέδειξε ότι είναι ένα από τα πιο έντονα ενεργά σημεία που η ομάδα έχει αντιμετωπίσει ποτέ, και παρήγαγε ένα EVP -μια καταγραφή ηλεκτρονικών φωνητικών φαινομένων- που είναι αξιοσημείωτη, όχι μόνο για το μήκος της, αλλά και για το τρομακτικό περιεχόμενο.
Μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο έντονο, τρομακτικό EVP που έχει καταγραφεί ποτέ.
Η ΕΡΕΥΝΑ

Η ιδρυτής της CNYGH, Stacey Jones και αρκετά μέλη της ομάδας πήγαν στο ξενοδοχείο για μια διανυκτέρευση νομίζοντας ότι θα ήταν μια έρευνα ρουτίνας. Δεν είχαν ιδέα τι θα ανακάλυπταν…
Το ξενοδοχείο κτίστηκε στα τέλη του 1800, το κτίριο μέσα στην μεγάλη του ιστορία, έκρυβε το φαύλο κάποιας δραστηριότητας, γεγονός που θα μπορούσε να είναι το κλειδί σε ό, τι ακούγεται στο EVP.
Την Παρασκευή το βράδυ, η Stacey και η ομάδα της ετοίμασαν τον εξοπλισμό τους -μαγνητόφωνα, μαγνητοσκόπια και άλλα ηλεκτρονικά- και εγκαταστάθηκαν, ελπίζοντας να καταγράψουν κάποια στοιχεία για το συμβάν που οι ιδιοκτήτες είχαν δηλώσει. Οι περισσότερες έρευνες ήταν σχετικά ήσυχες, αλλά αυτή η νύχτα ήταν γεμάτη με παραφυσική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης της πνιχτές φωνές άγνωστης προέλευσης, τα βήματά αθέατων σωμάτων και πολλά άλλα. Τα μέλη της ομάδας επιβεβαίωσαν ότι ήταν το πιο δραστήριο στοίχειωμα που είχαν βιώσει προσωπικά.
Το πραγματικό σοκ ήρθε την επόμενη μέρα, το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις 3 μ.μ., δύο γυναίκες ερευνήτριες της CNYGH και ένα μέλος της οικογένειας του ιδιοκτήτη (και μια γυναίκα) κάθισαν στη σκάλα του ξενοδοχείου με μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής, με σκοπό να συλλάβουν κάποιο EVP. Επέλεξαν τη σκάλα, επειδή είχαν ακούσει απαλές συνομιλίες και βήματα πάνω στο πάτωμα, αν και κανείς δεν ήταν εκεί.
Όταν έπαιξαν αργότερα αυτά που κατέγραψαν, δεν ήταν απαλές φωνές και βήματα, αλλά κάτι εντελώς απροσδόκητο και εντελώς τρομακτικό.
ΤΟ EVP: ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ
Η Stacey Jones περιγράφει τι θα ακούσετε στην καταγραφή:
“Θα ακούσετε (ασθενώς) τρεις γυναίκες να μιλάμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εγγραφής. Θα ακούσετε μια γυναίκα -το μέλος της οικογένειας- να λέει, «Hello, baby» (Γεια σου, μωρό), και μια άλλη μεγάλη συζήτηση. Αυτές είναι όλες ανθρώπινες φωνές, όμως αυτό που ακούγεται σαν πάλη ή επίθεση συνεχίζεται, επίσης.”
“Η αντρική φωνή που ακούτε δεν ήταν παρούσα στο ξενοδοχείο. Θα ακούσετε ένα ρολόι κούκος (που δεν ήταν παρών) τον ήχο ενός ρολογιού αίθουσας (που ίσως να ήταν εκεί). Θα ακούσετε κάτι που μοιάζει με μικρόφωνο που κινείται (το οποίο δεν έχει αγγιχτεί) και, στη συνέχεια, ο ήχος γίνεται σαφέστερος.”
“Θα ακούσετε ένα τρίξιμο και κλείσιμο μιας πόρτας, το οποίο είναι πραγματικό. Στη συνέχεια θα ακούσετε μια γυναίκα να λέει,« Get off me» (Φύγε από μένα), και κάτι να ακούγεται σαν η γυναίκα να δέχεται επίθεση. Η πάλη συνεχίζεται για λίγο, και κατά τη διάρκεια του EVP μπορείτε να ακούσετε κάποιες από τις συνομιλίες των ερευνητών». Οι ερευνητές, είπαν ότι πήγαν και κάθισαν στα σκαλιά του ξενοδοχείου, επειδή άκουσαν από τον πάνω όροφο, έναν ήχο σαν βήματα και συζητήσεις, όχι αυτό που ακούτε στην ηχογράφηση. Όταν οι θόρυβοι σταματήσουν, θα ακούσετε τους ερευνητές να συνομιλούν μεταξύ τους, εφησυχάζοντας την κατάσταση. Δήλωσαν ότι άρχισαν να μιλούν, όταν οι θόρυβοι σταμάτησαν. Στη συνομιλία τους, θα ακούσετε μια αντρική φωνή να λέει, «Help me» (Βοήθησέ με), αρκετές φορές.”


Προσοχή: η καταγραφή είναι βίαιη και μπορεί να είναι πολύ έντονη για κάποιους ακροατές.






Σημείωση: “Το EVP δεν έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός του ότι συντάχθηκε ο χρόνος του», λέει η Stacey. Οι CNY κυνηγοί φαντασμάτων έχουν προσπαθήσει να μειώσουν το θόρυβο, ενισχύοντας και «καθαρίζοντάς» τον, αλλά ήταν δύσκολο να το κάνουν ακριβώς όπως έχει ειπωθεί.

Πηγη
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ EVP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/08/evp.html#ixzz26RCAge4r

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)