Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Το θανάσιμο μυστικό του Βατικανού και του Αγίου Όρους(VIDEO)





Τα τεκμήρια που θα παρουσιάσουμε είναι αρκετά για να απορριφθούν, τόσο κατά γράμμα όσο και κατά πνεύμα, οι απόψεις που προσπαθούν εντέχνως να «περάσουν» κάποιοι πολέμιοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Τα επιχειρήματα των παπικών και των ΑΔΕΡΦΩΝ τους, των Ορθοδόξων,
είναι ρυπαρότερα, απαισιότερα, ανηθικότερα και εγκληματικότερα που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.

Επί 2000 χρόνια οι Χριστιανοί λοιδορούν εντέχνως τον Έλληνα κοσμοκράτορα Αλέξανδρο Φιλίππου. Με τη συγκατάθεση μερικών σύγχρονων Εθνικών, τους δίνεται η ευκαιρία να τον παρουσιάζουν ως σφαγέα των λαών.

Δηλαδή, υπάρχουν σήμερα κάποιοι Εθνικοί «δωδεκαθεϊστές», οι οποίοι ισχυρίζονται πως από τη στιγμή που ο Φίλιππος ο Β’ νίκησε του Αθηναίους στη Χαιρώνεια, χάθηκε και ο ελληνικός πολιτισμός. Λησμονούν όμως πως ο ελληνικός πολιτισμός εξαπλώθηκε και με την μεγάλη συμβολή του γιού του Φιλίππου, τον Μέγα Αλέξανδρο, σε όλη την Οικουμένη…!!!

Η δυσμενής αυτή προπαγάνδα άρχισε από το 1960, όταν κάποιοι έμμισθοι-από το Μπρούκλιν-δωδεκαθεϊστές βοήθησαν εδώ στην Ελλάδα το επίδοξο σχέδιο των ΠΑΠΙΚΩΝ και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

Όπως γνωρίζουμε από την Ιστορία, ο ψευτοστωικός φιλόσοφος της Ρώμης Σένεκας ήταν ένας κακός μιμητής της ελληνικής φιλοσοφίας και στενός Φίλος του Σαούλ ή Σαύλου, που αργότερα μετονομάστηκε σε Παύλος, ενώ οι Αρειανιστές ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, όπως και οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, τον ονόμασαν «Ο Απόστολος των Εθνών»…

Ο Σένεκας μιλούσε καλά τα ελληνικά κι χρησιμοποιούσε φράσεις και νοήματα της αττικής διαλέκτου, προσθέτοντας και ψήγματα της στωικής φιλοσοφίας. Ο Λατίνος αυτός γνώριζε για τα Ελευσίνια Μυστήρια, όπου οι δόκιμοι μύστες ντύνονταν με δέρματα ζώων. Πέρα απ’ αυτό, μελέτησε τον παρσισμό, γιατί και αυτοί στις ιεροτελεστίες τους φορούσαν δέρματα ζώων. Εννοείται πως οι παρσιστές ιερείς, «που μιμούνταν του Έλληνες της Ελευσίνας» φορούσαν τα δέρματα των ζώων για να πάρουν τη δύναμή τους.


Ο μιμητής των Ελλήνων Σένεκας έγραψε:

«ντύσου με το πνεύμα ενός μεγάλου ανθρώπου».
Και ο Σαούλ-Σαύλος-Παύλος αντέγραψε:

«ενδύσασθε τον Κύριον Ιησούν Χριστόν». Επιστολή προς Ρωμαίους 13.4. Ο Σενέκας ήταν «όπου φυσούσε ο άνεμος», διότι ενώ ήταν φίλος και σύμβουλος του αυτοκράτορα Νέρωνα, εν τούτοις πήρε μέρος στη δολοφονία του. Πέρα από αυτό, ο Σενέκας είχε άγνοια για την ιστορία της Μακεδονίας, όπως επίσης και για τους αγώνες του Ισοκράτη να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Το ότι ο Σενέκας είχε παντελή άγνοια για την ιστορία της Μακεδονίας και ιδίως για την ευεργεσία του Μ. Αλέξανδρου σε όλη οικουμένη, το αναφέρει ο ίδιος ο ψευτοφιλόσοφος, γεγονός που αποδεικνύεται μέσω μιας επιστολής του προς τον Παύλο:


« Ο Σενέκας προς τον Παύλο. Χαίρε. Σε χαιρετώ αγαπητέ μου φίλε Παύλε. Πιστεψέ με…. μέχρι να έλθει ο καιρός της ευτυχίας και να βάλει ένα τέρμα σε όλα αυτά ο κόσμος υποφέρει από τους ισχυρούς….. πάρε παράδειγμα του αρχαίους, που τόσο υπέφεραν από τον Μακεδόνα το Γιό του Φιλίππου…»

Από την αλληλογραφία του Σενέκα με τον Παύλο, Lipsius: Acta Apostolum Apocrypha, Τόμος Ι. Ο Παύλος είχε κι αυτός άγνοια για την ένδοξη ιστορία του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου- προφανώς δεν τον είχε «ΑΓΓΙΞΕΙ» ακόμα το….ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ…!!!
Είχε πλήρη άγνοια ακόμη και για τους αγώνες για την ελευθερία της Ελλάδος του Φιλίππου του Ε’, όπως και για τη θυσία του Περσέα, του τελευταίου βασιλιά της Μακεδονίας.

Εάν ο Σαύλος-Παύλος είχε τις στοιχειώδεις γνώσεις για το ένδοξο ιστορικό παρελθόν της Μακεδονίας, τότε το βέβαιο είναι ότι θα διαμαρτυρόταν, έστω χαλαρά. Αλλά το ότι δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν διαφώνησε με τον φίλο του Σενέκα σημαίνει ότι ήταν διπλωμάτης και πολιτικάντης, ενώ η θεοπνευστία του είχε πάει περίπατο στην Ταρσό.

Το θανάσιμο μυστικό που «Καίει» το Βατικανό και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, βρίσκεται μέσα στα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας.
Συγκεκριμένα, το 1947 βρέθηκαν τα χειρόγραφα των ανθρώπων του Κουμράν της Νεκρής Θάλασσας. Οι πάπυροι του Κουμράν έχουν ζωή 2000 ετών. Αναφέρονται στον δίκαιο Δάσκαλο Πολεμιστή που θα επιστρέψει μία μέρα στη ζωή και θα τιμωρήσει τους κακούς «Μάριος Βερέττας: Τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας».

Όμως……….!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά το 1947 που αποκαλύφθηκαν οι πάπυροι του Κουμράν ή τα χειρόγραφα της Νεκρής θάλασσας, κάποια χειρόγραφα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ μυστηριωδώς. Επειδή, κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, θα εισχωρήσουμε στα άδυτα του Βατικανού, ή της Αγίας….Μαφίας, όπως αποκαλείται από τον Γάλλο συγγραφέα ζαν Σαρλιέ, ό οποίος έγραψε το βιβλίο ΒΑΤΙΚΑΝΟ, η ΑΓΙΑ ΜΑΦΙΑ.

Επόπτης εκεί είναι ο Γκιουζέπε Γκαροφάνο, ο οποίος εξαφάνισε τα επίμαχα κομμάτια. Το Βατικανό έχει αυτό το χόμπι, να εξαφανίζει,-να πληρώνει και να εξαγοράζει ότι μπορεί να κατεδαφίσει το οικοδόμημα που λέγεται ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-. Ότι λοιπόν μπορεί να προκαλέσει υποψίες στο πλατύ κοινό, όπως έπραξε με τον Γάλλο συγγραφέα – Ερευνητή Ρομπερ Αμπελέν**** για μια άλλη υπόθεση.

Τα αγορασμένα από το Βατικανό χειρόγραφα έγραφαν ότι ο δίκαιος άνθρωπος ή δίκαιος Δάσκαλος-Πολεμιστής ήταν ο Αλέξανδρος Φιλίππου!
Μερικοί εξέφρασαν τη γνώμη ότι τα χειρόγραφα εννοούσαν τον Ιησού, αλλά ο Γαλιλαίος δεν ζούσε την εποχή στην οποία αναφέρονται.

Ωστόσο, στην Ευρώπη υπάρχουν, μερικές χιλιάδες καθηγητές Πανεπιστημίων, οι οποίοι τυγχάνει να είναι ελληνιστές. Μερικοί λοιπόν, από αυτούς που ανέλαβαν την αποκρυπτογράφηση των χειρογράφων, έβγαλαν μερικά φωτοαντίγραφα και, αφού πήραν και τέσσερα κανονικά χειρόγραφα του Κουμράν, αποφάσισαν να έλθουν στην ΕΛΛΑΔΑ.


Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωστοποιηθεί το γεγονός ότι τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας πλέκουν το εγκώμιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ συγχρόνως δινόταν η ευκαιρία να γίνει πλέον γνωστό ότι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ είχε πλήρη άγνοια για την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Στις 24 Ιουλίου 1971, ξεκίνησαν για την Ελλάδα οι ελληνιστές Ευρωπαίοι καθηγητές για να γνωστοποιήσουν το περιεχόμενο των χειρογράφων, με το ελληνικό φέρι-μποτ «ΕΛΕΑΝΝΑ», αλλά δεν ήταν γραφτό τους να φτάσουν ζωντανοί, επειδή το Βατικανό, οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ αξιωματούχοι ΙΕΡΕΙΣ, οι Μοναχοί του Άθω και ο Τίτο είχαν διαδώσει στους ορθόδοξους κύκλους ότι οι Ευρωπαίοι έρχονταν στην Ελλάδα έχοντας ως απώτερο σκοπό να ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία και να κάνουν τους νέους της να στρέψουν το ενδιαφέρων τους σε άλλα, πιο ουσιώδη θέματα. Φοβήθηκαν ότι θα έχαναν το Ποίμνιο, τα ζώα που έχουν σταβλίσει, και θα έχαναν τα δισεκατομμύρια που μαζεύουν για 2000 χιλιάδες χρόνια….


Το βρώμικο κόλπο ΕΠΙΑΣΕ. Οι ΠΑΠΑΔΕΣ έπεισαν τους αφελείς ότι έρχονται στην Ελλάδα οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου… Αυτό ήταν !!!! Το «Ελεάννα» πήρε ΦΩΤΙΑ. Αλλά ας δούμε τι ακριβώς έγραψαν οι ευρωπαϊκές εφημερίδες:

LE MOND:

«Επί πολλές ημέρες οι Ορθόδοξοι ιερείς και Καλόγεροι του Αγίου Όρους έλεγαν πως δεν πρέπει να έλθουν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα γιατί θα οδηγήσουν τους νέους σε λάθος δρόμο. Και πράγματι δεν τους επέτρεψαν να έλθουν. Διότι το φέρι-μποτ «Ελεάννα» πήρε φωτιά, ενώ οι ναυαγοσωστικές βάρκες δεν κουνήθηκαν από τον τόπο τους. Ο πλοίαρχος και οι αξιωματικοί έδειξαν μία ανεξήγητη αδιαφορία, και έφυγαν κρυφά με μία βάρκα, ενώ οι τουρίστες βρήκαν οικτρό θάνατο…..» Le Mond, 25 Ιουλίου 1971..

Σημείωση: **** Ρομπερ Αμπελέν: έγραψε τρία βιβλία.
1) Ιησούς ή το Θανάσιμο Μυστικό των Ναϊτών
2)Γολγοθάς και τα βαριά Μυστικά του
3)Οι τρείς Πάπισσες και Οι Υιοί του Δαβίδ
αλλά το Βατικανό πλήρωσε για τα δύο βιβλία τον Ρομπερ Αμπελέν με ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων και έναν πύργο πολλών δωματίων, εκί στο Βέλγιο, όπως επίσης και με αρκετά εκατομμύρια δολάρια.
Τα δύο αυτά βιβλία δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας...

Συνεχίζεται….

Provencal du Dimanche: 25/7/1971

«Οι Ευρωπαίοι Φιλέλληνες ήλθαν να προσκηνήσουν την Ελληνική Γη και ιδιαίτερα την Μακεδονία. Ξαφνικά όμως το πλοίο «Ελεάννα» που τους μετέφερε, πήρε φωτιά. Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι τουρίστες κάηκαν ζωντανοί, όπως και μικρά παιδιά, επειδή έτσι θέλησαν οι Ιερείς της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Ο πλοίαρχος με τους αξιωματικούς του εξαφανίστηκαν με μία βάρκα, ενώ οι άλλες σωσίβιες βάρκες έμειναν αχρησιμοποίητες….. Οι Έλληνες μοναχοί είναι τώρα ικανοποιημένοι».
Τίποτα δεν υπάρχει μέσα σ’ αυτούς του αξιωματούχους των χριστιανικών ΔΟΓΜΑΤΩΝ που να είναι αληθινό, ελεύθερο και νόμιμο.
Μέσα στις σάπιες καρδιές τους υπάρχουν πολύ κακά ένστικτα. Όλες οι σκέψεις των Καθολικών και των Ορθοδόξων αποτελούν μία εκούσια απάτη. Αυτά του δίδαξε η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, αυτά κάνουν….

Επί δύο χιλιάδες χρόνια η ΕΛΛΑΔΑ προδόθηκε απ’ αυτούς αμέτρητες φορές. Ανταλλάχτηκε, ρημάχτηκε, ανασκάφτηκε συθέμελα, υποθηκεύτηκε, αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς, η ΕΛΛΑΔΑ είναι «καταδικασμένη» να ξαναγίνει ο φάρος του κόσμου…! Μέχρι εδώ ήταν όμως. Από εδώ και στο εξής, η ζωή τους θα είναι σαν όνειρο, το οποίο θα τους φαίνεται ωραίο, αλλά μόλις ξυπνήσουν, αυτό που θα αντικρίσουν θα είναι ζωντανό και ανυπόφορα πραγματικό.

(Αυτή η σύγχυση επικρατεί στους ισχυρούς. Φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και την ανθρωπότητα, η ανθρωπότητα φοβάται τους παραπάνω..! η Αμερική φοβάται το Βατικανό, το Βατικανό φοβάται την Αμερική, φοβάται και την Ευρώπη, η Ευρώπη φοβάται την Αμερική. Οι τρείς αυτοί φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και την ανθρωπότητα, η ανθρωπότητα φοβάται και τους τρείς. Ένας φαύλος κύκλος….
Ο Αμερικανοσιωνιστής δεν ξέρει τα μελλοντικά σχέδια του πιστού Ρώσου στρατιωτικού, ο Πάπας δεν ξέρει τι ακριβώς σκέφτεται ο Ρώσος, ο Ρώσος δεν ξέρει τις σκέψεις του Αμερικανοσιωνιστή, η Ιστορία δεν ξέρει αν θα παραμείνει αναλλοίωτη. Οι τέσσερεις αυτοί φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και τη μελλοντική Ελλάδα, η μελλοντική Ελλάδα, όμως δεν φοβάται κανέναν…..!!)… Αφού λοιπόν ο Σενέκας και ο φίλος του Παύλος αγνοούσαν πως Μέγα Αλέξανδρος σεβάστηκε όλες τις θρησκείες και όλους τους λαούς , έκριναν και έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο Αλέξανδρος ήταν ο βασανιστής της Ελλάδος και του υπόλοιπου πληθυσμού της Γης. Έτσι φτάνουμε στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, όπου ο Τίτο με τον Μάρκο Βαφειάδη δήλωσαν τα εξής:

«Εφόσον η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας δεν έβγαλε μιλιά για όλα όσα είπαν ο Σενέκας και ο Απόστολος Παύλος, τότε όσοι περισσεύουν στα νότια της Σερβίας θα τους ονομάσουμε Μακεδόνες και θα τους παρουσιάσουμε ως απογόνους τοτ Αλέξανδρου»…!!!! Γιαίτσε, Δεκέμβριος 1943. Όλα γενικά τα «ανεμομαζώματα» της νότιας Γιουγκοσλαβίας δεν ε’ιχαν εθνική συνείδηση, ιδίως αυτοί που κατοικούσαν στα Σκόπια. Οπότε, θα έπρεπε να βρεθεί ένα έθνος να τους υιοθετήσει.

Να γιατί ο Τίτο τους έδωσε ένα έθνος, τη Μακεδονία, ενώ στην πραγματικότητα Μακεδονο-Βούλγαροι, Μακεδονο-Σέρβοι, Μακεδονο-Κροάτες και Μακεδονο-Αλβανοί δεν υπήρξαν ποτέ. Έτσι, το Δεκέμβριο του 1943, ο Τίτο ανακήρυξε τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στη συνδιάσκεψη του Γιαίτσε. Θα μπορούσαν όμως οι αξιωματούχοι της Ορθοδοξίας να το αποτρέψουν στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με αρχές της δεκαετίας του 1970. πως όμως θα έκαναν μία τέτοια ανατροπή, τη στιγμή που τους βαραίνει ένα ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με το «Ελεάννα»;


Αυτός ήταν και έιναι ο ρόλος ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ –ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ , να εξαφανίσει των ΕΛΛΗΝΩΝ το ΓΕΝΟΣ από το ΑΙΓΑΙΟ….. Αγνοούν σκοπίμως οι σύγχρονοι επικριτές του Μεγάλου Αλεξάνδρου ότι όλες οι χώρες που βρέθηκαν υπό την κατοχή άλλων λαών υπέφεραν τα πάνδεινα. ‘Όπως εδώ και 2000 έτη, υποφέρουν οι Έλληνες από τον ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..

Οι Ρωμαίοι για παράδειγμα, όταν ένιωθαν ανία, ΈΣΦΑΖΑΝ για να περάσουν την ώρα τους. Αλλά όσοι το κάνουν αυτό, χάνουν τελικά τον εαυτό τους. Το ίδιο έγινε και με το Τζέγκινς Χαν, τον Ναπολέοντα , τον ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΟΥΡΚ και τον ΧΙΤΛΕΡ.

Με τον Αλέξανδρο, όμως κανένας λαός δεν βάδισε στη λεωφόρο της απόγνωσης, ούτε στην ατραπό της στέρησης, μα ούτε στην πύλη της αγωνίας. Αντιθέτως, έζησαν πολύ καλύτερα απ’ ότι ζούσαν. Κανένας λαός της Ανατολής δεν δέχεται κακόπιστη κριτική για τον Έλληνα στρατηλάτη, εκτός από έναν, του Ιουδαίους….!


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8690.html


4 σχόλια:

  1. μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει κ να ερμηνευει τα πραγματα οπως θελει.δε με πειραζει αυτο.ουτως η αλλως οιανθρωποι ειμαστε τα πιο βρωμερα πλασματα κ δε με πειραζει σε τι πιστευει ο καθενας παρα μονο αν αυτο που πιστευει να μη βλαπτει τους αλλους. με ενοχλει ομως το γεγονος πως βριζεις το χριστό ενω ο ιδιος δε νομιζω να διδαξε ολα αυτα τα ελλεινα .ακομη κ να καταγεται απο τους εβραιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβραικα κοπρανα παντου . 2015 χρονια πολεμος εναντιον του μονου Αληθηνου Θεου Ιησου Χριστου , τι καταφερατε αθλιοι συνεχιστε σταυρωτες το τελος σας πλησιαζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εβραικα κοπρανα παντου . 2015 χρονια πολεμος εναντιον του μονου Αληθηνου Θεου Ιησου Χριστου , τι καταφερατε αθλιοι συνεχιστε σταυρωτες το τελος σας πλησιαζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)