Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Υπάρχει υπόγεια ζωή; Τι μας κρύβουν τελικά;;; (video)






Πρόσφατα βρέθηκε ένας χάρτης ηλικίας περίπου πέντε εκατομμύριων χρόνων που δείχνει ότι στο πλανήτης μας υπογείως υπάρχει ένα δίκτυο από σήραγγες μέσα από τις οποίες μπορεί να πάει κανείς σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Με το θέμα αυτό ο κόσμος ασχολήθηκε πολύ μετά το 1946, όταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ρίτσαρντ Sheyver είπε , ότι ήρθε επαφή με ξένους υπόγειους κατοίκους.




Σύμφωνα με τον ίδιο, πέρασε αρκετές εβδομάδες σε μια σήραγγα μαζί με αυτούς. Φυσικά, θα μπορούσε κανείς να μην πιστέψει τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος.

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν αυτά που λέει ο Ρίτσαρντ Sheyver όπως ο Πολωνός ερευνητής Yang Payenk.




Ο Yang λέει ότι στον πλανήτη μας στο εσωτερικό υπάρχει ένα δίκτυο από σήραγγες μέσω των οποίων μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Αυτές οι σήραγγες κυριολεκτικά είναι υαλωμενες κάτι που γίνεται μόνο με ανώτερη τεχνολογία κάτι σαν λέιζερ. Παρόμοιες σήραγγες έχουν βρεθεί στη Νότια Αυστραλία, τον Ισημερινό, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα Payenka, σε αυτές τις υπόγειες λεωφόρους κυκλοφορούν UFO διασχίζοντας το εσωτερικό της Γης. Στη Νέα Ζηλανδία, ανθρακωρύχοι , «σκόνταψαν» επάνω σε δύο σήραγγες, αλλά τους διέταξαν να τσιμεντοποίησουν επειγόντως το εύρημα.

Κάτω σήραγγα που βρέθηκε το 1976 στα σύνορα του Ισημερινού και του Περού.


Περιοδικό Αναζήτηση

 


Το ειδαμε εδω
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/07/yparxei-ypogeia-zwh.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)