Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η φυλή του γίγαντα των ανδρών, μεταξύ μύθου και πραγματικότητας





 Οι ζούγκλες και τα υψίπεδα του Περού πάντα περιβάλλεται από μια αύρα μυστηρίου. Μέρη με την πυκνή βλάστηση, αφιλόξενο και...
ανεξερεύνητο σενάρια άλυτα αινίγματα και θρύλους, που διήρκεσε αιώνες, όπως αυτή του γίγαντα των ανδρών. Στις ζούγκλες της βόρειο Περού, Όπως πάντα, οι κάτοικοι διηγούνται ιστορίες περισσότερο από δύο μέτρα ψηλά άνδρες, Olive δέρμα, τα πόδια στραβά και να έχουν τα πόδια που μετρούν το διπλάσιο της κανονικής. Έχουν παρατηρηθεί στην επαρχία Σαν Χουάν, Ένας τόπος με πυκνά τροπικά δάση και δασώδεις λόφους, στερείται των τηλεφωνικών γραμμών και πλακόστρωτους δρόμους, όπου περίπου 200.000 ανθρώπους. Οι μαρτυρίες - Αυτές οι ιστορίες, αντιμετωπίζονται ως λαϊκά παραμύθια, επανεκτιμήθηκαν τα τελευταία χρόνια, όταν το ανακάλυψε τα ερείπια ενός χωριό της Ινδίας στις γειτονικές περιοχές, υποστήριξε ότι έχει δει τους άνδρες ψηλό περιφέρονται στην άγρια ​​φύση.


Λίγες μέρες αργότερα, το Περού Τύπος ανέφερε τη μαρτυρία ενός ξεναγού που έχει δει με τα μάτια του, μια ομάδα γηγενών γίγαντες οπλισμένοι με ξύλινα μπαστούνια, πέτρινα τσεκούρια και δόρατα, επιτίθεται σε ένα στρατόπεδο των κυνηγών.


Οι τελευταίες ανακαλύψεις στον αρχαιολογικό χώρο δεν υποστηρίζουν μόνο την υπόθεση της ύπαρξης των φυλών γίγαντες σε ορισμένες τάφους που ανήκουν σε ένα χαμένο πολιτισμό του Περού, που χρονολογείται από 1.500 χρόνια πριν, έχουν βρεθεί 5 σκελετούς ασυνήθιστη ύψος. Ανήκουν σε Moche, Ένας λαός που ζούσε σε βόρειο Περού μεταξύ 100 800 και AD, η προέλευση των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.
Πηγή
http://anekshghta.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2557.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)