Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Tι είναι αυτοί οι Θόλοι; Ποιος τους έφτιαξε; Συμβαίνουν Τελετές Μαύρης μαγείας μέσα τους; (ΒΙΝΤΕΟ)






Χτίστηκαν τμηματικά στα τέλη της δεκαετίας του '70 ως τοποθεσία για ένα εργοστάσιο ηλεκτρονικών υπολογιστών (το οποίο δεν υλοποιήθηκε ποτέ),
οι σουρεαλιστικοί εγκαταλελειμμένοι θόλοι στην απομακρυσμένη πόλη Casa Grande της ερήμου της Αριζόνα, έχουν αναμφισβήτητα μια τρομακτική αύρα.
















Αυτή η υπερφυσική δόνηση φέρεται να έχει επιστήσει την προσοχή των αποκρυφιστών επισκεπτών, οι οποίοι φημολογείται ότι έχουν διεξάγει τελετές στις καταρρέουσες τεχνητές σπηλιές, μερικές από τις οποίες μοιάζουν με πιατάκια σε στυλ UFO ή σε σχηματισμούς κάμπια.



Σύμφωνα με το σάιτ εξερεύνησης αστικών μύθων Atlas Obscura, οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι συναθροίσεις μαγισσών και σατανικών λατρειών έκαναν τελετές στο εσωτερικό των θόλων και εντός των σηράγγων κάτω από αυτούς και άλλοι υποστηρίζουν ότι οι θόλοι στοιχειωμένοι. Δεν προσκομίστηκαν αποδεικτικά στοιχεία (εκτός από κάποια σοβαρά τρομακτικό graffiti), αλλά μετά από την εξέταση αυτών των απόκοσμων θόλων μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πώς ξεκίνησαν αυτές οι φήμες.






Ο Trevor Freeman, ένας συγγραφέας για το Weird US, αναφέρεται σε άλλες ιστορίες από παράξενους, ανεξήγητους νυκτερινούς ήχους στην περιοχή, καθώς και ενοχλητικές δονήσεις και αισθήσεις που αναφέρθηκαν από τους επισκέπτες, καθώς και μια "σκοτεινή φιγούρα", είπε οτι καρτερεί στους θόλους.






"Ο χώρος δίνει σίγουρα ολοφάνερα κάποιες ανατριχιαστικές δονήσεις" γράφει οFreeman γράφει, "ειδικά όταν τους επισκέπτεσαι όταν νυχτώσει".

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Πηγές:
http://www.atlasobscura.com/places/domes
http://www.weirdus.com/states/arizona/abandoned/domes/

 
ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)