Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Βρετανός πιλότος που έπεισε υπουργό για τα UFO




 Για πρώτη φορά ήρθε στη δημοσιότητα η μαρτυρία ενός πιλότου της πολεμικής αεροπορίας της Βρετανίας (RAF), ο οποίος κατάφερε να πείσει και υπουργό για την εμφάνιση UFO στην οποία έγινε μάρτυρας.
Το περιστατικό υπήρχε στα αρχεία του Ουίνστον Τσόρτσιλ, τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

Ο πιλότος Roland Hughes, στις 30 Ιουλίου του 1952 πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση πάνω από τη Δυτική Γερμανία.
Καθώς επέστρεφε στη βάση, ανέφερε ότι αναχαιτίστηκε από ένα «λαμπερό, ασημένιο, μεταλλικό δίσκο», ο οποίος πέταξε παράλληλα με το αεροσκάφος του για λίγο, πριν εξαφανιστεί με ταχύτητα.
Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο πιάστηκε και από τα βρετανικά ραντάρ, ενώ σημειώθηκε για την ταχύτητα που ανέπτυξε ότι δεν ήταν συμβατή με τα αεροσκάφη της εποχής.
Το περιστατικό έφτασε μέχρι τον υπουργό Αεροπορίας της Βρετανίας, τον Duncan Sandys. Ο υπουργός ζήτησε να δει προσωπικά τον πιλότο.
Μετά τη συνάντησή τους, ο υπουργός είχε πειστεί ότι η ιστορία του Hughes ήταν αληθινή.
Την ίδια περίοδο στις ΗΠΑ αναφορές για εμφανίσεις UFO καταγράφονταν σχεδόν καθημερινά, σε βαθμό τέτοιο που οι ειδικοί απέδιδαν το φαινόμενο στην «ψυχολογία της μάζας».
Ο υπουργός Sandys επέμεινε στους ισχυρισμούς του, όταν αντιμετωπίστηκε επιφυλακτικά από άλλους κρατικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους.

«Μέχρι ένα βαθμό μπορεί να υπάρξει επιστημονική εξήγηση, όμως θα ήταν τουλάχιστον ανόητο να αποδώσεις χωρίς περαιτέρω διερεύνηση τις εμφανίσεις 'ιπτάμενων δίσκων' σε μια 'ήπια μορφή υστερίας'».
http://unexplainedgr.blogspot.gr/2014/03/ufo.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)