Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τώρα ποιος είναι ο γραφικός; Ο χριστιανός η ο αντίχριστος;




Όλα γραμμένα είναι και χιλιοειπωμένα (και καλώς έγιναν) και για τις προφητείες και για το διαμελισμό της Τουρκίας και για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και την αναλαμπή της ορθοδοξίας…..
Ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός , ο Γέροντας Παΐσιος και ο ,σπουδαιότερος όλων, Κοσμάς ο Αιτωλός τα έχουν πει όλα και έχουν μέχρι στιγμής σταθερά επαληθευτεί….
Αν κάποιος δυσκολεύετε ακόμη να συνδέσει το πάζλ τον συμβουλεύω να ξεκινήσει πρώτα με τον Ιωσήφ Βατοπεδινό που τα έχει σε μια σειρά. Μετά να διαβάσει τον Γέροντα Παΐσιο και τελευταίο και πιο σημαντικό το Πατροκοσμά. Ο Βατοπεδινός τα έχει με σειρά. Οι άλλοι δύο κομμάτια – κομμάτια και πρέπει να συνδέσεις το πάζλ. Προϋπόθεση της κατανόησης των προφητειών είναι η παρακολούθηση εσωτερικής – εξωτερικής πολιτικής. Όλα οδηγούν στα λεγόμενα τους….
Το θέμα είναι να δουν καθαρά τα γεγονότα και οι τελευταίοι δύσπιστοι, να διακρίνουν ότι κατά ένα ‘’μαγικό’’ τρόπο βγαίνουν όλες οι προφητείες και έτσι να προετοιμαστούν κατάλληλα και αυτοί και οι οικογένειες τους… Κανένας Έλληνας πιστός δεν πρέπει να φοβάται παρά μόνο να προσεύχεται.
Και ο τελευταίος δύσπιστος , έστω και από μέσα του , αν έχει διαβάσει τις προφητείες και παρακολουθεί τα γεγονότα , βλέπει πλέον καθαρά που οδηγούνται όλα … Όσοι ‘’βλέπετε’’ αυτά που μας λένε οι Άγιοι πατέρες μας μη ντρέπεστε να το δηλώσετε ανοιχτα… Ο εγωισμός και η αλαζονεία δεν είναι καλός οδηγός τις μέρες που έρχονται και μάλλον, ευτυχώς , αποτελεί συμπεριφορά ενός κόσμου που πτώχευσε ηθικά και σε λίγο θα πεθαίνει…. Πρέπει να τελειώνουμε με το ξενόφερτο τέρας της αθεΐας που γονάτισε τη χώρα μας . Επιτέλους και ο πιο ανόητος πρέπει να έχει καταλάβει ότι χτυπούν τον ορθόδοξο χριστιανισμό δεκαετίες τώρα για να αλώσουν τη χώρα καταστρέφοντας (έτσι νομίζουν…) την κινητήρια δύναμη και συνδετικό κρίκο μας….. Ο Μακαριστός Χριστόδουλος μας το είχε πει καθαρά…. Το είχε διακρίνει…. Εμείς δε δώσαμε την πρέπουσα σημασία τότε….
Ο κόσμος του αύριο είναι η αναλαμπή της ορθοδοξίας , της ειρήνης , της αγάπης και αλληλεγγύης των ανθρώπων….. Προσευχηθείτε όλοι και ευχαριστήστε το Θεό για μια ακόμη φορά που είσαστε Έλληνες….. Γιατί οι Έλληνες θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι στο νέο παγκόσμιο γίγνεσθαι και έτσι μόνο ευγνωμοσύνη πρέπει να πλημυρίζουμε προς τον ύψιστο….
Έκτος από τις πασίγνωστες προφητείες να υπενθυμίσω και πάλι τα τελευταία λόγια του Μητροπολίτη Σιατίστης Αντώνιου πολύ πριν τα γεγονότα:
«Όταν αρχίσει το Κακό από την Συρία, να προσεύχεσθε»!…
Μερικοί βιάστηκαν να χλευάσουν τα λόγια του όταν ‘’έσβησε’’ προσωρινά η διεθνής ένταση στη Συρία…. Όμως , και πάλι απ’ότι φαίνετε το κακό φουντώνει και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο ανάφλεξης και με φανερή συμμετοχή της Τουρκίας (και όχι κρυφή όπως πριν…) και αφού έχει προηγηθεί ολική ρήξη ΝΑΤΟ – Ρωσίας σε διάφορους τομείς – και όχι μόνο στο ζήτημα της Κριμαίας….. Λέτε οι Τούρκοι να ‘’ανοίγουν’’ δρόμο στη Συρία χωρίς ανταλλάγματα; Χωρίς να έχουν εξασφαλίσει μερίδιο από την πλούσια θεια κληρονομιά της Ελλάδας; Για συνδυάστε το όλο αυτό με τα συμφέροντα της Ρωσίας στη Συρία , στα Στενά και στο Αιγαίο και τότε θα αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας για τις προφητείες για το ‘’ξανθό γένος’’ και όχι μόνο…. Για προσθέστε σε όλο αυτό τις διάφορες ύπουλες ενέργειες της Τουρκίας κατά της Ρωσίας με τους Τσετσενους , την Κριμαία αλλά και τις τεχνητές αλλοιώσεις των κρατών γύρω από τη Ρωσία με τα εκατομμύρια των φανατικών μουσουλμάνων και εχθρών του χριστιανισμού και της ορθοδοξίας. Τώρα κάτι πρέπει να βλέπετε…. Μαγικό; Μάλλον θεϊκό θα έλεγα….
Αυτή τη φορά θέλω να θυμίσω σε όλους τους ‘’γραφικούς’’ , πλέον , αντίχριστους μιας και πάλι επαληθεύονται οι Άγιοι πατέρες μας , ότι ο επαναστατημένος ραγιάς είχε πάντα στο μυαλό του το μαρμαρωμένο βασιλιά Ιωάννη Βατάτζη , τον Άγιο Γιώργη , τον Άγιο Δημήτριο , τον Ταξιάρχη , τους βυζαντινούς αυτοκράτορες τον Χριστό και την Παναγία και ήταν αυτός ο ραγιάς που έφερε την απελευθέρωση…. Αυτοί ποιοι είναι που αψηφούν την ορθοδοξία και το Χριστό; Είναι ενδοξότεροι του Κολοκοτρώνη; Είναι ενδοξότεροι Κανάρη , του Νικηταρά , του Ανδρούτσου , του Μαυρομιχάλη , της Μπουμπούνας , Καραϊσκάκη , της Μαντώ Μαυρογένους και του Παπαφλέσσα ; Φτάνει πια! Αυτές οι φωνές πρέπει να απομονωθούν και να γελοιοποιηθούν για πάντα…..
Μήπως αντίθετα αυτοί οι γραφικοί είναι οι υπαίτιοι της κατάντιας της χώρας μας αλλά , και ολάκαιρου του κόσμου , μέσα από την αθεΐα ,τον υλισμό , την εχθρότητα στο χριστιανισμό και στα ήθη και έθιμα που αντιπροσωπεύει; Μήπως αυτοί είναι υπεύθυνοι για την εξάπλωση του Ισλάμ και του μίσους που πρεσβεύει και που έχει εισχωρήσει σε χριστιανικούς θύλακες καταστρέφοντας χριστιανικά σύμβολα και σφάζοντας αθώους ανθρώπους; Μήπως ήρθε η ώρα να τους καταλογίσουμε επιτέλους ευθύνες κοιτώντας τους κατάματα και αρχίζοντας πλέον φανερά να τους απομονώνουμε;
Δεν μπορώ πραγματικά να σκεφτώ τον εαυτό μου να πεθαίνει μπροστά σε μια τηλεόραση ακούγοντας στο ‘’Μεγκάλο καρναβάλι’’ τον Ντερμπεντέρη να απαγγέλει ‘’δημοκρατία’’ με ‘’Ντρεπουση’’ και Νίκο ‘’Δήμιο’’ να στάζουν δηλητήριο για την πατρίδα μου τρώγοντας χοτ ντογκ και χάμπουργκερ του δυτικού κανιβαλισμού μαγειρεμένα σε χημικά εργαστήρια και ψημένα με μηχανόλαδο…. Δε μπορώ να φανταστώ τα παιδιά μου να με φτύνουν όταν μεγαλώσουν σαν το ‘’μίασμα’’ του ελληνισμού που επέτρεψε την άλωση της χώρας , αλλά και της ζωής τους , χωρίς να δώσω μάχη και να με αποκαλούν ντροπή της ελληνικής ιστορίας ….
Μπορώ μόνο να φανταστώ τον εαυτό μου να βλέπω το Αιγαίο μου τρώγοντας τη φακή μου , ναι αυτή που βγάζει παλικάρια (!!!) , με την κατακόκκινη ντομάτα μου βουτηγμένη στο ελληνικό αιώνιο λάδι και λουσμένη με τη μυρωδιά της ρίγανης από τη μάνα γη , να ακούω την καμπάνα του εσπερινού και να κάνω το σταυρό μου δοξάζοντας το Θεό για την ευλογία του να με φέρει να ζήσω σ’αυτό το ευλογημένο και πανέμορφο κομμάτι της γης….. Και το βράδυ….. το βράδυ να λέω ιστορίες στα παιδιά και τα εγγόνια μου για το πώς πετάξαμε για μια φορά ακόμη τους γερμανούς στη θάλασσα, για το πώς νικήσαμε το διάβολο της νέας τάξης πραγμάτων με τη βοήθεια του θεού , για το πώς τιμωρήσαμε τους εφιάλτες της πατρίδας μας , για το πως δεν επιτρέψαμε και πάλι τα σχέδια του διαβόλου να ευοδωθούν…. Να μπορώ να τα κοιτάζω στα μάτια και να τους λέω είμαστε κι εμείς συνέχεια του ελληνισμού , είμαστε και εμείς άξιοι απόγονοι των προγόνων μας , είμαστε κι εμείς σημαντικοί ανώνυμοι Έλληνες και κυρίως πιστοί χριστιανοί…..
Οι Έλληνες σε όλους του πολέμους που έδωσαν δε μέτρησαν την αριθμητική υπεροχή ούτε την τεχνολογική και ποσοτική υπεροπλία του εχθρού…. Βασίστηκαν μόνο στη λεβεντιά εξυπνάδα και τον ηρωισμό τους και ζητώντας πάντα τη βοήθεια του θεού… Ας κάνουμε το σταυρό μας και ας ξεκινήσουμε τον αγώνα μας…. Τη νίκη μας την έχουν προβλέψει οι Άγιοι πατέρες μας… μόνο πίστη και συμμετοχή ζητούν από εμάς…..
“Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια
Ως λυτρωθείσα των δεινών ευχαριστήρια
Αναγράφω σοι η πόλις σου Θεοτόκε.
Αλλ” ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον
Εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον
“Ινα κράζω σοι.
Χαίρε, Νύμφη ανύμφευτε”
Ένας χριστιανός ορθόδοξος Έλληνας και …. φιλέλληνας …

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Τώρα ποιος είναι ο γραφικός; Ο χριστιανός η ο αντίχριστος; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/03/blog-post_4276.html#ixzz2ya7Nai3k

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)