Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Σιβηρία:Ανεξήγητο μυστήριο με τεράστιο κρατήρα...(Βίντεο)








Αφορμή στους απανταχού συνωμοσιολόγους να «πυροδοτήσουν» τις συζητήσεις περί ύπαρξης εξωγήινης ζωής έχει δώσει ένας τεράστιος κρατήρας που ανακαλύφθηκε στην περιοχή Yamalm, στα βόρεια της Σιβηρίας.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν πως δημιουργήθηκε από συντριβή UFO, την ίδια ώρα που αρκετοί κάτοικοι της περιοχής θεωρούν το συγκεκριμένο σημείο ως το τέλος του κόσμου!




Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν έχει ιδέα, τόσο από πού προήλθε ο κρατήρας πλάτους 80 μέτρων, όσο και ποιο είναι το βάθος του.




Κάποιες εικασίες μόνο κάνουν λόγο για συντριβή εξωγήινου αεροσκάφους, ενώ οι πιο ορθολογικές θέλουν τη μεγαλύτερη τρύπα που εντοπίστηκε στη χώρα (ενδέχεται να είναι και η πιο βαθιά που έχει καταγραφεί στον κόσμο) να οφείλεται σε πτώση μετεωρίτη, στην υπερθέρμανση του πλανήτη ή σε κατάρρευση βράχου.




Οι επιστήμονες πάντως είναι πεπεισμένοι πως μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση για τον κρατήρα που είναι σε θέση να…φιλοξενήσει αρκετά ελικόπτερα Mi-8!




Οι Αρχές του Yamalm πάντως έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, καλώντας δύο εμπειρογνώμονες από το «Κέντρο για τη Μελέτη της Αρκτικής» και το ινστιτούτο «Cryosphere» της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Σχεδιάζουν να λάβουν δείγματα από το έδαφος, τον αέρα και το νερό της περιοχής, ενώ θα συνοδεύονται και από έναν ειδικό του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.




«Σίγουρα δεν είναι μετεωρίτης, ωστόσο δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες ακόμα», δήλωσε αξιωματούχος στους Times της Σιβηρίας.




Το βίντεο κατέγραψαν πιλότοι που εργάζονται για μια εταιρεία φυσικού αερίου στην περιοχή και απαθανατίζει μια βαθιά σήραγγα με χώμα γύρω από την τρύπα που μοιάζει να έχει πετάξει έξω από αυτή.






Αρχικά θεωρήθηκε ότι είναι ένα πλαστό, ωστόσο αποδείχθηκε πως ο κρατήρας υπάρχει στην περιοχή εδώ και δύο χρόνια. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που έχει εντοπιστεί κρατήρας στην περιοχή, όπου τελευταία συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)