Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ - Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ(VIDEO)




Ως συνέχεια προηγούμενής μας ανάρτησης σχετικά με το Σπήλαιο στην Χαλκιδική, τον Άρη Πουλιανό και τον Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων, που ο προδότης Βενιζέλος ως τότε υπουργός Πολιτισμού φρόντισε να...... εξαφανίσει κάθε εύρημα που ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, παραθέτουμε 2 βίντεο που μας έστειλε ένας αναγνώστης.


Βλέπετε ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ.


Στο τέλος του δεύτερου βίντεο ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ (ΟΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΠΕΤΡΛΩΝΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ), ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΟΣΕΣ @@ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)