Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΛΑΜΨΕΙΣ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ;




Μία μερίδα επιστημόνων από το 2007 μελετούν μυστήριες λάμψεις
ραδιοκυμάτων που μπορεί να προέρχονται από μαύρες τρύπες, άστρα νετρονίων ή ακόμα και από κάποιον εξωγήινο πολιτισμό. Πρόκειται για αστραπιαίες λάμψεις που διαρκούν μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου και προέρχονται από άγνωστες πηγές στο σύμπαν που εκπέμπουν τόση ενέργεια όση ο ήλιος μέσα σε μια μέρα.
"Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύμπαντος. Μέχρι τώρα οι αστρονόμοι δεν ήταν σε θέση να καταγράψουν ένα από αυτά τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο", σημείωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του Carnegie Observatories John Mulchaey.

Οι εκλάμψεις που παρατηρήθηκαν πρόσφατα προέρχονται από φαινόμενο που έλαβε χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία των επιστημόνων, σε απόσταση 5,5 δισεκατομμυρίων ετών φωτός και είναι η πρώτη φορά που καταγράφηκαν σε πραγματικό χρόνο, όπως δήλωσε και η Emily Petroff, υποψήφια διδάκτωρ στο Swinburne University of Technology στη Μελβούρνη. (Πηγή: Telegraph)

ufotruth-gr
Το διαβάσαμε από το: ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΛΑΜΨΕΙΣ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/blog-post_892.html#ixzz3Ri2bGWWb

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)