Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

"Ένα ακόμη μυστήριο με τα Αγάλματα στο Νησί του Πάσχα! Τί αποκαλύφθηκε αυτή τη φορά;"







Mετά το σοκ και τον εντυπωσιασμό που υπέστη η κοινή γνώμη από την πρώτη αποκάλυψη του υπόλοιπου σώματος των Μοάι (τα αγάλματα στο νησί του Πάσχα)
, νέες φωτογραφίες έρχονται να μας διαφωτίσουν περισσότερο για τα πελώρια πέτρινα αγάλματα.




Συγκεκριμένα, το “σώμα” του κάθε αγάλματος φαίνεται να είναι καλυμμένο από… τατουάζ, καθώς περίεργα σχέδια σκεπάζουν την επιφάνειά τους.

Τα Μοάι, 887 στο αριθμό έχουν περίπου 10 μέτρα ύψος ενώ το καθένα από αυτά ζυγίζει περίπου 80 τόνους. Όσο για το πως βρέθηκαν μέσα στο έδαφος, σύμφωνα με πληροφορίες ερευνητών, το γεγονός οφείλεται σε έκρηξη ηφαιστείου πριν από εκατοντάδες χρόνια. Η λάβα τα σκέπασε μέχρι ενός σημείου.

Δείτε τις φωτογραφίες στο diaforetiko.gr













Πηγή

Το διαβάσαμε από το: "Ένα ακόμη μυστήριο με τα Αγάλματα στο Νησί του Πάσχα! Τί αποκαλύφθηκε αυτή τη φορά;" http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/blog-post_931.html#ixzz3cqvHQzX5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)