Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Αστεροειδής θα φέρει την Συντέλεια χτυπώντας το Πουέρτο Ρίκο τον Σεπτέμβρη του 2015;


























Ένας συμπαγής αστεροειδής βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη και είναι αρκετά μεγάλος για να σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας.




Αυτό υποστηρίζει μια online κοινότητα βιβλικών θεωρητικών που λένε ότι η ζωή όπως την ξέρουμε θα εξαφανιστεί μεταξύ 22-28 Σεπτεμβρίου του 2015.




























Παρά την έλλειψη των εγκυρότητας, η δημοσιότητα της πρόβλεψης ανάγκασε πλέον και τη NASA για να μιλήσει, απορρίπτοντας τη θεωρία ως αβάσιμη.













Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.













Σύμφωνα με τις ριζοσπαστικές φήμες, ο αστεροειδής θα χτυπήσει κοντά στο Πουέρτο Ρίκο προκαλώντας σεισμούς και τσουνάμι, κάποια στιγμή μεταξύ 22-28 Σεπτεμβρίου του 2015 δηλαδή σε 2 περίπου μήνες.













«Η NASA δεν γνωρίζει κανένα αστεροειδή ή κομήτη σήμερα με πορεία σύγκρουσης με τη Γη, έτσι ώστε η πιθανότητα μιας μεγάλης σύγκρουσης είναι πολύ μικρή», είπε ένας εκπρόσωπος της NASA.




«Στην πραγματικότητα, όσο καλύτερα μπορούμε να πούμε, δεν υπάρχει μεγάλο αντικείμενο που πιθανόν να μπορεί να χτυπήσει τη Γη για κάθε χρόνο τα επόμενα αρκετές εκατοντάδες χρόνια».













Σύμφωνα με τους χριστιανούς που υποστηρίζουν αυτή την θεωρία του επερχόμενου αστεροειδή, οι κυβερνήσεις των σημαντικότερων χωρών του κόσμου έχουν επίγνωση του τι θα συμβεί.




Πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις κρατούν μυστικές τις πληροφορίες για να αποτραπεί ο μαζικός πανικός και να δώσουν στους πλούσιους και διάσημους το χρόνο για να προετοιμαστούν για το γεγονός.







Άλλοι υποστηρικτές της θεωρίας του τέλους των ημερών κοινοποιούν online ότι συμφωνούν πως το γεγονός θα είναι μια κλιματική καταστροφή. Άλλοι έχουν ακόμη προβλέψει ότι τα γεγονότα θα ξεκινήσουν από τον Τεράστιο Επιταχυντή Αδρονίων του CERΝ



































Το Inquisitr αναφέρει ότι αυτοαποκαλούμενος προφήτης Efrain Efrain Rodriguez έκανε την αρχική πρόβλεψη αφού έλαβε μήνυμα από τον Θεό.




Σύμφωνα με το «μήνυμα», ο Rodriguez λέει ότι ο αστεροειδής θα χτυπήσει κοντά στο Πουέρτο Ρίκο προκαλώντας σεισμούς και τσουνάμι.




Αυτό, προσθέτει, θα καταστρέψει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, το Μεξικό, την Κεντρική και Νότια Αμερική.




Προειδοποίησε ότι η NASA θα πρέπει να σημάνει συναγερμό, "ώστε οι άνθρωποι μπορούν να εκκενώσουν τις περιοχές που πρόκειται να επηρεαστούν".
















Υπάρχει αστεροειδής με το όνομά μας πάνω του, λέει ο Brian Cox




Ενώ οι τελευταίοι ισχυρισμοί για έναν αστεροειδή δολοφόνο είναι αβάσιμοι, οι επιστήμονες έχουν από καιρό πει ότι οι βράχοι του διαστήματος συνιστούν σοβαρή απειλή για τη Γη.




Τον Σεπτέμβριο, o Brian Cox είπε ότι διατρέχουμε τον κίνδυνο να αφανιστούμε από αστεροειδείς -και δεν παίρνουμε στα σοβαρά την απειλή.




«Υπάρχει ένας αστεροειδής με το όνομά μας πάνω του και θα μας χτυπήσει», είπε ο καθηγητής Brian Cox στη MailOnline. Στην πραγματικότητα, η Γη είχε μια «παρ 'ολίγον» σύγκρουση μόλις πριν από λίγους μήνες.




«Δεν το είδαμε», λέει ο 46χρονος. «Είδαμε την έξοδο του, αλλά αν είχε περάσει μόλις λίγο πιο πάνω, πιθανώς θα μας είχε αφανίσει. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν».




Ο αστεροειδής μεγέθους λεωφορείου, που ονομάζεται 2014 ΕΚ, πέρασε σε απόσταση 61.637 χιλιομέτρων από τη Γη τον Μάρτιο- περίπου στο ένα έκτο της απόστασης μεταξύ της Σελήνης και του πλανήτη μας.




Και δεν ήταν η μόνη απειλή για τη Γη. Η Nasa σήμερα παρακολουθεί 1400 «δυνητικούς επικίνδυνους αστεροειδείς» και προβλέπει τις μελλοντικές τροχιές τους και τις πιθανότητες πρόσκρουσης.




Η απειλή είναι τόσο σοβαρή που ο πρώην αστροναύτης Ed Lu την έχει περιγραφεί ως «κοσμική ρουλέτα» και είπε ότι μόνο «η τυφλή τύχη» μέχρι στιγμής σώζει την ανθρωπότητα από μια σοβαρή σύγκρουση.













Άλλοι υποστηρικτές της θεωρίας του τέλους των ημερών κοινοποιούν online ότι συμφωνούν πως το γεγονός θα είναι μια κλιματική καταστροφή.




Ορισμένοι αναφέρουν μια συνάντηση μεταξύ του Γάλλου Υπουργού Εξωτερικών Laurent Fabius και του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry, τον Μάιο 2014 είναι άλλη μια απόδειξη η Αρπαγή πλησιάζει, σύμφωνα με την Huffington Post.




Άλλοι έχουν ακόμη προβλέψει ότι τα γεγονότα θα ξεκινήσουν από τον επιταχυντή αδρονίων του CERN.













Δείτε επίσης:




Επαναλειτουργεί το CERN κανονικά -Που είναι τώρα ο Πολέμαρχος του Θεού;




Σ.Χόκινγκ: "Το σωματίδιο του Θεού μπορεί να καταστρέψει το σύμπαν"













Ένας blogger, δήλωσε: «Το λογότυπο Cern είναι το 666, το σημάδι του θηρίου σε έναν κύκλο. Ο επιταχυντής Cern μοιάζει με τον Παντεπόπτη Οφθαλμό ή με αστρική πύλη».













Το θέμα είναι πολύ μεγάλο, με πολλές πτυχές και γι'αυτό θα το αναλύσουμε σε αρκετά άρθρα.




Συνεχίζεται













Έρευνα-Συγγραφή-Επιμέλεια-Μετάφραση κειμένων Περικλής Παπαδόπουλος




για τα Αόρατα Γεγονότα







Αναφορές:










http://www.inquisitr.com/1813936/asteroid-impact-apocalypse-2015-mass-anxiety-as-conspiracy-theorists-predict-catastrophe/

http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/06/08/asteroid-apocalypse-spells-end-world-september-2015_n_7533130.html?1433756970&ncid=tweetlnkushpmg00000067

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)