Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Απαγορευμένες φωτογραφίες του Αμερικανικού Ναυτικού!





Μια σειρά από φωτογραφίες του Αμερικανικού Ναυτικού που αποδεικνύουν την ύπαρξη ΑΤΙΑ, δημοσιεύτηκαν σε Γαλλικό περιοδικό που ασχολείται με ανεξήγητα φαινόμενα και στη
συνέχεια διέρρευσαν στο διαδίκτυο.


Οι φωτογραφίες εκτιμάται πως τραβήχτηκαν από το αμερικανικό υποβρύχιο USS Trepang SSN 674 στην «άκρη» του Αρκτικού Ωκεανού, το Μάρτιο του 1971.

Σε αυτές φαίνονται διάφορα ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας, με πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για εξωγήινα σκάφη που αναζητούν πετρέλαιο και άλλους να ισχυρίζονται πως πρόκειται για μυστικές δοκιμές της αμερικανικής αεροπορίας με στοχο-σκοπευτικά αερόστατα της εποχής εκείνης.

Μία δευτερεύον θεωρία που δείχνει ανυπόστατη, καθώς τα αερόστατα αυτού του τύπου αλλά και κάθε φυσιολογικό αερόστατο όταν τορπιλίζεται… εκρήγνυται ή ξεφουσκώνει. Και σε καμία περίπτωση δεν κρατά το αρχικό του μέγεθός και εννοείται… ότι στη συνέχεια δεν βυθίζεται αλλά επιπλέει στην επιφάνεια.

Οι φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση που σήμερα δημοσιεύονται μέσα από το UFOs & ALIENS TRUTH Greek community διατέθηκαν χάρη του John Greenewald από το δικτυακό τόπο του «The Black Vault», που με τη σειρά του τις έλαβε από τον ερευνητή Alex Mistretta.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει πως τέτοιου είδους κυλινδρικά αεροσκάφη είχαν εντοπιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στο παρελθόν, όταν το 1908 ο εξερευνητής Benjamin Trueblood είχε παρατηρήσει παρόμοια σκάφη στον βόρειο πόλο.











Παρακάτω ακολουθούν και δύο φωτογραφίες στοχο-σκοπευτικών αερόστατων (ένα Αμερικάνικο και ένα Βρετανικό) για να επιβεβαιώσετε την ανομοιότητα που προκύπτει, με τα ίδια σας τα μάτια:







ufotruth-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)