Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

UFO ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!!!(;) (Μαρτυρία Αναγνώστη)





Λίγες μέρες πριν, έλαβα ένα email από κάποιον άγνωστο άντρα ηλικίας περίπου 23 με 30.

Θα τον ονομάσουμε Στέλιο, μια και τα στοιχεία του δεν θέλει να φανούν στο διαδίκτυο.
Ο Στέλιος ισχυρίζεται πως το βράδυ του Σαββάτου 8 Αυγούστου και συγκεκριμένα περί της 00:00 ξημερώματα Κυριακής 9 Αυγούστου είδε ένα άγνωστο αντικείμενο μεγέθους περίπου όσο ένα αυτοκίνητο να πετάει αργά και με σταθερή ταχύτητα και σε ευθεία κατεύθυνση πάνω από πολυκατοικίες της πόλης της Έδεσσας. Το ύψος που πετούσε ήταν περίπου τα 20 μέτρα από το έδαφος.

Προσωπικά πάντα είμαι επιφυλακτικός όμως γνωρίζοντας στο παρελθόν περιστατικά που αφορούν τον γύρω χώρο της πόλης, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω ανοιχτά την μαρτυρία του Στέλιου. Λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερε να βγάλει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, ίσως να ήταν το βίντεο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και δεν μιλάω για Ελλάδα μόνο...Αλλά Παγκοσμίως! 5 με 8 δευτερόλεπτα...αρκετός χρόνος για να κάνεις την κίνηση...
Θα έβγαινα από το αμάξι και θα έτρεχα πεζός από πίσω του...Όλο και κάποιος θα με έβλεπε και με την σειρά του θα αντίκριζε αυτό που θα έβλεπα και εγώ...

Μην σας φαίνεται πάντως αδύνατον να το είδε μόνον αυτός. Από εμπειρία σας διαβεβαιώνω ότι ο μέσος άνθρωπος δεν κοιτάει ψηλά, από καθόλου εως σπάνια. Οπότε Σάββατο βράδυ με τόσο κίνηση τα βλέμματα τραβάνε αλλού.


Ακολουθεί η μαρτυρία:

Είχα κανονίσει με κάποιους φίλους να πάμε στην Έδεσσα για...
βραδινή έξοδο (Σάββατο 8 Αυγούστου). Πήγα και πάρκαρα στο γήπεδο της Έδεσσας. Επειδή δεν είχαμε πάει όλοι μαζί παρέα με ένα αυτοκίνητο, πήγα λίγο πιο νωρίς και αφού πάρκαρα πήρα τηλέφωνο να πω στον ένα ότι έφτασα αλλά δεν το σήκωνε. Είπα να περιμένω λίγο μήπως με πάρει αυτός.

Και εκεί που περίμενα και επειδή είμαι σχετικά περίεργος με τα ουράνια σώματα και γενικά με την αστρονομία (μου αρέσει) έβλεπα τον βραδινό ουρανό, τα άστρα και ξαφνικά σε κάποια φάση σχεδόν από το πουθενά, έβλεπα (βασικά αυτό ερχόταν από πέρα προς τα μένα, απλά δεν το πήρα είδηση) να πετάει ένα -αεροσκάφος να το πω; - κάτι τέτοιο από τα δεξιά μου και έφευγε προς τα αριστερά όπως το έβλεπα και χανόταν προς τα μέσα.

Έτυχε να έχει και ένα δυνατό προβολέα προς τα αριστερά μου σε ένα σπίτι και δεν μπορούσα πλέον να το δω ακόμα πιο καλά. Τελος πάντων. Έμεινα κόκκαλο βασικά και δεν πίστευα ότι έβλεπα αυτό το πράγμα να πετάει πάνω απο τις πολυκατοικίες γύρω στα 3-5 μέτρα ψηλότερα δεν ήταν πάρα πολύ ψηλά και αυτό το όχημα σαν να ήταν 3-5 και κάτι μέτρα, εκεί γύρω.
Αλλά παρατήρησα επίσης και κάτι στρογγυλά φώτα από κάτω του (αμυδρά ανοιχτά) δεν φαινόταν και πολύ και λες και είχε σχήμα < το όχημα.

Έψαχνα στο ιντερνετ κάτι σχετικό και από τότε που το είχα δει θυμάμαι από διάφορα άρθρα το σχέδιό του και λέω έχει φάση να είναι αυτό που νομίζω και τελικά βρίσκω κάτι τέτοιο όπως







Έμοιαζε αρκετά με αυτό και έλεγα μήπως ήταν τίποτα από αυτά εδω αλλά καμία σχέση τελικά (γιατί δεν τα πιστεύω και τόσο έντονα αυτά τα ΑΤΙΑ) δεν λέω αμέσως είναι εξωγήινοι και τέτοια, τα μελετάω γενικά. Αυτό πήγαινε τόσο σταθερά και τόσο αθόρυβα και λέω "Καλά κανένας δεν το πήρε χαμπάρι από καμια πολυκατοικία;" Μου φάνηκε τόσο παράξενο. Έκανα να δω πάλι στον ουρανό μήπως είχε γίνει κανα τρικ στα μάτια από τα φώτα γενικά αλλα μπα.




Είπα μήπως ξεγελάστηκα από κανένα φως, ξέρεις. Αλλά τελικα όντως κάτι είδα να πετάει από πάνω. Α, και η ώρα ήταν 12:00 με 12:03 εκεί γύρω όταν το είδα.
Μετά έλεγα μήπως είναι από εκείνα που τα πετάνε με κοντρολ για φωτογραφίες και βίντεα που κάνουν αλλά πάλι δεν έμοιαζε.


Σε επικοινωνία με τον Στέλιο μου αποκάλυψε ότι το αντικείμενο πήγαινε σχετικά αργά, λες και σκανάριζε κάτι. Αλλά όχι εντελώς αργά. Η ταχύτητα ήταν σταθερή, η κατεύθυνση ήταν ευθεία και πήγαινε προς το βάθος όπου και έχασε οπτική επαφή.

Στην αρχή φαινόταν περισσότερο και μετά όπως το έβλεπε σχετικά από κάτω αυτό λες και είχε κάποιο σύστημα και φαινόταν το απο πίσω του δηλαδή τα αστέρια και ο ουρανός γενικά. Σαν διάφανο ας πούμε. Τώρα ακριβώς δεν θυμάμαι πόσα δεύτερα και λεπτά ήταν αλλά γύρω στα 5-8 δεύτερα μάλλον, οπτικής επαφής.



Στον κίτρινο (πατημένο κύκλο) στα πίσω παρκινγκ και αυτό ερχόταν όπως είναι η κατεύθυνση το βελάκι και πήγαινε προς την εκκλησία. Εγώ το έβλεπα από τα δεξιά μου όπως ερχόταν και το πήρε το μάτι μου και πήγαινε πάνω από την μία πολυκατοικία (μια γωνιακή απέναντι από το παρκινγκ του γηπεδου όπως βγαίνεις από αυτό) σχετικά καινούρια. Μετά έφευγε από την ματιά μου, καθώς πήγαινε στο βάθος.
Δεν ξέρω τι να πω. Το θυμάμαι ακόμα και είμαι τόσο περίεργος να μάθω αν το είδε και κανένας άλλος από την Έδεσσα.
http://worldjudge.blogspot.gr/2015/08/ufo.html#.Vd27G_3qEkV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)