Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ίχνη γιγάντων ανακαλύπτονται διάσπαρτα σε όλο τον πλανήτη (vid)





Τι γίνεται με τους σκελετούς γιγάντων; Κάθε φορά που εμφανίζεται ένα νέο εύρημα, το απομακρύνουν γρήγορα; Μεταφέρονται μακριά σε μεγάλα υπόστεγα κρυμμένα από το ευρύ κοινό ή καταστρέφονται;

Τέτοιες ερωτήσεις ταλανίζουν το μυαλό δεκάδων φίλων του …ανεξήγητου.

Πολλοί μύθοι αρχαίων πολιτισμών ανά την υφήλιο μιλάνε για την ύπαρξη γιγάντιων ανθρώπων που έζησαν κάποτε κατά την αρχαιότητα.




Σύμφωνα με πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές και λάτρεις του ανεξήγητου, μπορούμε να βρούμε κατάλοιπα τους σε αρχαιολογικά ευρήματα διάσπαρτα στον πλανήτη, όπως απολιθωμένα ίχνη τους, απεικονίσεις τους σε αρχαία έργα ζωγραφικής ή σε γλυπτά. Διάφορες θεωρίες συνωμοσίας φτάνουν να λένε ότι αρχαιολογικές σχολές όπως αυτές του Πανεπιστημίου Σμιθσόνιαν, κατέστρεφαν σκελετούς γιγάντων για να μην βγουν στην δημοσιότητα, κάτι που υποτίθεται παραδέχθηκε και το ίδιο το Πανεπιστήμιο σε δικαστήριο, σύμφωνα με το helenastales.weebly.com, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια αναληθής είδηση.




Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με μια συλλογή από ίχνη γιγάντων που έχουν βρεθεί ανά τον πλανήτη, αν και τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα φωτοεπεμβάσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)