Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Οκτώ από τα πιο μυστηριώδη τεχνουργήματα που βρέθηκαν ποτέ [Βίντεο]











Οκτώ από τα πιο μυστηριώδη τεχνουργήματα που βρέθηκαν ποτέ


Οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει αρχαία αντικείμενα και κειμήλια από το παρελθόν από διάφορους πολιτισμούς. Με κάθε νέο εύρημα μαθαίνουμε περισσότερα για τους προγόνους μας και τον ξεχασμένο πολιτισμό τους.


Αλλά κάποια αντικείμενα είναι απλά αδύνατο να καταλάβουμε πώς λειτουργούν, ή ακόμα και το πώς δημιουργήθηκαν. Μπορούμε να φανταστούμε μόνο την εκ των προτέρων γνώση και την τεχνολογία που οι πρόγονοί μας κατείχαν για να φτιάξουν τέτοια πράγματα. Μερικά από εκείνη την παλαιά τεχνολογία είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούμε σήμερα, η οποία είναι απολύτως εντυπωσιακή!


Έχουμε αρχαίους υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση του χρόνου και για να μελετήσουν την αστρονομία, βιβλία με άγνωστες γλώσσες, διαστημόπλοια σε γλυπτά από χρυσό, ακόμη και μπαταρίες που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιήθηκαν από τους αρχαίους Αιγύπτιους!


Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτοί οι πολιτισμοί είχαν κάποιο είδος βοήθειας από εξωγήινα όντα ή άλλου τύπου σοφής και έξυπνης θεότητας, ή ίσως τα ανθρώπινα όντα ήταν πάντα πραγματικά έξυπνα.


Παρακολουθήστε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:







apocalypsejohn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)