Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι νεκρή η Χίλαρι; Ποια είναι η σωσίας της, που εμφανίζεται δημοσίως; Θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κλίντον






Η σωσίας ονομάζεται Τερέζα Λίλι Μπαρνέλ και είναι φτυστή η Χίλαρι. Κάποιοι λένε πως η Κλίντον όχι απλά δεν είναι καλά στην υγεία της αλλά ίσως είναι και νεκρή…







Οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας της υποψηφίας προέδρου των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον δίνουν και παίρνουν, κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν πως η Κλίντον είναι νεκρή και αντ αυτής εμφανίζεται η σωσίας της Τερέζα Μπαρνέλ.






Η Χίλαρι Κλίντον λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της τελετής για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.





Στη συνέχεια έφυγε υποβασταζόμενη.






Οι σωματοφύλακες μαζί με τους γιατρούς, την μετέφεραν αμέσως στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, που βρίσκεται δίπλα στο Ground Zero. Δεν πέρασε πολλή ώρα και η Χίλαρι βγήκε από το σπίτι γελώντας και χαιρετώντας, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό. Λες και ήταν μια άλλη Χίλαρι. Αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει μια παραφιλολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Κάποιοι έγραψαν ότι δεν ήταν η ίδια η Κλίντον αλλά η σωσίας της.






Κάποιοι άλλοι, πως η Κλίντον είναι νεκρή και εμφανίσθηκε μια άλλη. Το #HillarysBodyDouble έγινε πρώτο trend στο Twitter.


ΠΗΓΗ: topontiki
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2016/09/klinton-ygeia.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)