Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

«Πανομοιότυπα» σχήματα σε πλανήτη Άρη και σε αρχαίο ιαπωνικό τάφο (Βίντεο)





Ένας κυνηγός UFO εφιστά την προσοχή στην ομοιότητα ανάμεσα σε τάφο της Εποχής Κοφούν στην Ιαπωνία και σε ένα ανάχωμα σε σχήμα κλειδαρότρυπας στον Κόκκινο Πλανήτη.

Σε συνεργασία με την ομάδα Secureteam10, ένας χρήστης του YouTube έχει ανεβάσει στο κοινωνικό δίκτυο ένα βίντεο με μια παράξενη ανακάλυψη: ένα ανάχωμα στον Άρη που φαίνεται να μοιάζει με κλειδαρότρυπα είναι «σχεδόν πανομοιότυπο» με χάραγμα σε αρχαίο ιαπωνικό τάφο της Εποχής του Κοφούν όπως αναφέρει η Daily Mail.





Κατά την άποψη πολλών κυνηγών Αγνώστων Ιπταμένων Αντικειμένων το εύρημα αυτό αποτελεί απόδειξη της θεωρίας ότι κάποιο καταστροφικό γεγονός που συνέβη στον πλανήτη Άρη ανάγκασε τους κατοίκους του να τον εγκαταλείψουν και να εγκατασταθούν στη Γη.







Σύμφωνα με το χρήστη, η παρουσία αυτού του αναχώματος υποδηλώνει ότι εξωγήινοι συνέβαλαν στην ανάπτυξη του αρχαίου πολιτισμού της Ιαπωνίας. «Πρώτον, είναι μια τεράστια δομή που εμφανίζεται σε μια άδεια, επίπεδη πεδιάδα και απολύτως απομονωμένη», εξηγεί ο ίδιος. «Οι πλευρές της δομής έχουν κάποιες ευθείες άκρες που καταλήγουν σε ένα μεγάλο κυκλικό σχηματισμό στη βάση του, όπως έχουμε εδώ στην Ιαπωνία», συνεχίζει.










Εν τω μεταξύ, η NASA έχει αποφανθεί επί του θέματος λέγοντας ότι πρόκειται μόνον για έναν λόφο. Όπως εξήγησε η διαστημική υπηρεσία, οι ευθείες άκρες είναι το αποτέλεσμα σχισμάτων ή φυσικά διαμορφωμένου λόφου, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να είναι δημιούργημα εξωγενών παρεμβάσεων.


http://ellaniapili.blogspot.gr/2016/10/blog-post_14.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)