Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Μυστηριώδες φως εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ισχυρής έκρηξης του ηφαιστείου Colima στο Μεξικό [Βίντεο]












Μεξικό: Το ηφαίστειο Colima είναι ιδιαίτερα ενεργό στις μέρες μας, και εκρήγνυται αρκετές φορές στην διάρκεια του έτους.


Στις 12 Οκτωβρίου του 2016, ένα μυστηριώδες φως εμφανίστηκε πίσω από το ηφαίστειο πριν εξαφανιστεί στον νυχτερινό ουρανό.


Πρόκειται άραγε για ένα UFO;




Είναι γνωστό ότι ανεξήγητα ιπτάμενα αντικείμενα εμφανίζονται στα ηφαίστεια του Μεξικού. Το καλύτερο παράδειγμα είναι το ηφαίστειο Popocatepetl.



Βολίδα εκρήγνυται πάνω από το ηφαίστειο Colima, στο Μεξικό, στις 10 Οκτωβρίου, 2016.

Στις δύο τελευταίες ημέρες, το ηφαίστειο Colima εξερράγη δύο φορές πολύ έντονα, εκτοξεύοντας τέφρα και στάχτη δύο χιλιόμετρα στον αέρα.

Εδώ μία από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στις 11 Οκτωβρίου 2016:





Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε συνεχή εκπομπή τέφρας, αερίων και υδρατμών, καθώς και πυρακτωμένο υλικό στην πλαγιά του ηφαιστείου.


apocalypsejohn.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)