Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Eργάτης στις Φιλιππίνες, πέφτει απο 49 ορόφους και ισχυρίζεται ότι σώζεται απο αγγέλους







Ο άνθρωπος που εικονίζεται, έπεσε απο ύψος 49 ορόφων και σώθηκε. Όταν συνήλθε ισχυρίστηκε ότι δύο φωτεινές μορφές , ήταν κατα την διάρκεια της πτώσης δίπλα του και ουσιαστικά τον συγκράτησαν και τον απέθεσαν στο έδαφος .






Οι δύο μορφές του είπαν ότι δεν ήταν ακόμη η ώρα του να πεθάνει και αμέσως μετά ένοιωσε έναν κραδασμό, αυτόν της σύγκρουσης, έναν στιγμιαίο πόνο και τίποτα άλλο….στην κυριολεξία τίποτε άλλο, διότι δεν υπάρχουν στο σώμα του, πουθενά ίχνη τραυματισμού.

«Δεν πίστευα στον Θεό και ντρέπομαι για αυτό, τώρα γυρνώ στην χώρα για να φέρω το μήνυμα της σωτηρίας Του Ιησού Χριστού»

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που έπεσαν απο παρόμοιο ύψος και έζησαν, αλλά με σοβαρούς τραυματισμούς, όπως αυτή στο βίντεο που ακολουθεί.

worldnewsdailyreport.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)