Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί το φαγητό στα αεροπλάνα είναι προπαρασκευασμένο





 Οι αεροπορικές εταιρίες μας προσφέρουν φαγητό στη διάρκεια της πτήσης μόνο και μόνο... για να αποσπούν την προσοχή του επιβάτη από το γεγονός ότι αυτός βρίσκεται στον αέρα!
Όμως....







Όμως όλοι έχουν προσέξει ότι το φαγητό στο αεροπλάνο φαίνεται φρέσκο αλλά είναι άγευστο! Γιατί άραγε;
Ο κύριος λόγος είναι ότι το φαγητό εξακολουθεί να μην είναι προτεραιότητα για τις αεροπορικές εταιρείες. Αυτές δίνουν προσοχή στην ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, αλλά καθόλου στην γεύση. Ως αποτέλεσμα, μερικές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμη κι' αν μασάμε κρέας ή ψάρι!


Ο κατάλογος με τα φαγητά για το πλήρωμα του πιλοτήριου είναι ακόμα πιο αυστηρός! Δεν τους αφήνουν να τρώνε αυγά, μη παστεριωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα και πολλά άλλα. Μάλιστα, κάθε μέλος της ομάδας τρώει διαφορετικά τρόφιμα, ώστε να μην δηλητηριαστούν όλοι μαζί!


Τα φαγητά παράγονται, συσκευάζονται, και στη συνέχεια καταψύχονται και επιβιβάζονται στο αεροπλάνο, όπου θερμαίνονται και προσφέροντα στους επιβάτες με το καλύτερο τρόπο. Ξέρετε, όμως, γιατί περνάνε αυτή την διαδικασία και δεν τα φτιάχνουνε κατευθείαν μέσα στο αεροπλάνο; Επειδή η μυρωδιά από τις περισσότερες συνταγές με τον στεγνό αέρα θα γεμίσουν όλο το σκάφος!


Επίσης λένε ότι ο θόρυβος των κινητήρων μας ενοχλεί τόσο πολύ, όταν τρώμε, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε την γεύση του φαγητού! Για αυτό ο χυμός ντομάτας μας φαίνεται πιο γλυκός και το λατρεύουν οι περισσότεροι επιβάτες!


Για να είναι τα φαγητά κάπως πιο κοντά στην πραγματική τους γεύση βέβαια, μέσα βάζουν διπλάσιο αλάτι και πιπέρι. Για αυτό στις διαδρομές με τις ασιατικές αεροπορικές εταιρίες τα πιάτα μας φαίνονται νοστιμότερα: η τοπική Ασιατική κουζίνα έχει και μόνη της πλούσια ποικιλία από μπαχαρικά!


SMART TIP: Διακεκριμένοι σεφ προτείνουν, αν έχουμε επιλογή στο αεροπλάνο, να παραγγέλνουμε λιπαρό ψάρι και ρύζι με λαχανικά - αυτά είναι τα πιο υγιεινά!
Read more: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί το φαγητό στα αεροπλάνα είναι προπαρασκευασμένο http://mhnpetaslefta.blogspot.com/2013/04/blog-post_814.html#ixzz2RSWQ4m1k

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)