Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ σύμφωνα με τους Ολύμπιους

 




Τα μυστήρια της «Μεγάλης Μητέρας» Ρέας, θεσπίστηκαν αρχικά για τους έμπιστους συνεργάτες της θεάς, οι οποίοι θα την βοηθούσαν στην προετοιμασία της μυστικής άφιξης της 7ης Αποστολής του μεγάλου Ανδρομέδιου Διός, στον ιερό χώρο των «Ιδαίων Ορέων».

Τα αρχικά μυστήρια περιελάμβαναν τα μυστήρια της «Αδελφότητος των Μελισσών» και της «Αδελφότητος των Άρκτων», τα οποία ήσαν χωρισμένα στα Μεγάλα και τα Μικρά. Τα Μικρά Μυστήρια αποτελούσαν προπαρασκευαστικό στάδιο για υποψήφιες γυναίκες μύστες, για να μπορέσουν να πάρουν μέρος στις μυήσεις των Μεγάλων Μυστηρίων της «Μεγάλης Μητέρας».

Οι αδελφότητες των «Μελισσών» και των «Άρκτων» απαρτίζονταν αποκλειστικά από θηλυκές ουράνιες οντότητες, οι οποίες ασχολούντο με την παροχή βοήθειας στα έμβια όντα του πλανήτη μας που είχαν υποστεί γενετικές επεμβάσεις από τους στασιαστές της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο. Αργότερα προέκυψε και η ανάγκη μύησης γυναικών από τον πλανήτη μας στα μυστήρια αυτά, θεσπίστηκαν δε διάφορες τελετουργικές διαδικασίες για να διασφαλίζεται η μυστικότητα των ενεργειών τους.


Η επιλογή χαρισματικών γυναικών γινόταν με σχολαστικό τρόπο, οι οποίες πριν δεχτούν υποβάλλονταν σε ψυχοπνευματικές και σωματικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιες «Μέλισσες» έπρεπε απαραιτήτως να ήταν νεαρές γυναίκες, άγαμες παρθένες, σεμνές, ευγενείς, υπερήφανες και ριψοκίνδυνες και καθαρές πνευματικά και ψυχικά για να μπορούν να συμμετάσχουν στα Μεγάλα Μυστήρια. Οι διδασκαλίες μύησης ήταν κρυφές και αφορούσαν την δημιουργία του κόσμου, τους θεούς, τους ήρωες και την ερμηνεία των συμβολισμών της «Μεγάλης Μητέρας».

Όλοι οι βαθμοί μύησης αποσκοπούσαν να αφυπνίσουν τις αρχέγονες μνήμες και τις υπερβατικές ικανότητες των υποψηφίων, ώστε να τις καταστήσουν κατάλληλες για άμεση επαφή με τον υπερβατικό κόσμο και για να μπορούν να επικοινωνούν κατά βούληση με τη θεά Μητέρα Ρέα, καθώς και με τούς άλλους θεούς εάν απαιτείτο.

[«Η Μεγάλη Προετοιμασία» Γ. Καλογεράκη]
Η ΜΕΛΙΣΣΑ



Από τον γιγαντιαίο γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31), έδρα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των «Ε», μεταφέρθηκε στον πλανήτη μας πριν 15 εκατομμύρια χρόνια μαζί με την Ελιά από την Αθηνά και αποτελούν τα πολύτιμα δώρα της θεάς στους ανθρώπους. Η βρώση του ελαιολάδου εκτός των άλλων γνωστών ευεργετικών του ιδιοτήτων, «εξαναγκάζει» τον ανθρώπινο εγκέφαλο να δημιουργεί νέους νευρώνες και νέες συνάψεις!

Η μέλισσα είναι απαραίτητη για την επικονίαση και τον πολλαπλασιασμό των φυτών και των ανθέων και η έλλειψη της θα επιφέρει ολική οικολογική καταστροφή στο οικοσύστημα το οποίο δημιουργήθηκε για την ομαλή διαβίωση του ανθρώπου. Είναι γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και των παραγώγων του και είναι και η μοναδική φυσική τροφή που μπορεί να διατηρηθεί και να παραμείνει εδώδιμη για 3.000 χρόνια!

[Στην εικόνα, η Ρέα με την πρωτότοκη κόρη της, την Ήρα, που ήταν γραφτό να γίνει η πρώτη θεά ανάμεσα στις Ολύμπιες]

Nicos Kastanias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)