Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Οι περίεργοι τάφοι, χιλιάδων ετών σε σχήμα Πυραμίδας που βρέθηκαν στην Κίνα [εικόνες]







Τάφοι που έχουν το σχήμα πυραμίδας ανακαλύφθηκαν από αρχαιολόγους στο υπέδαφος εργοταξίου της Κίνας.


Εκ πρώτης όψεως οι ειδικοί θεωρούν ότι οι θάλαμοι αυτοί πρέπει να είναι τάφοι χιλιάδων χρόνων. Οι δομές τους βρέθηκαν δίπλα σε ένα παρόμοιο θάλαμο τάφων το οποίο έχει κυλινδρικό σχήμα και βρίσκεται στη πόλη Zhengzhou.

Οι ειδικοί πάντως επιμένουν ότι το πιθανότερο είναι οι θάλαμοι αυτοί να ήταν χώροι ταφής και εικάζουν ότι μπορεί να χτίστηκαν ακόμη και στην δυναστεία των Χαν (202 π.Χ.- 220 μ.Χ), δηλαδή κατά την «χρυσή εποχή» της Κίνας.

Ποίοι άνθρωποι είχαν ταφεί στους συγκεκριμένους τάφους παραμένει ακόμα ένα ζήτημα υπό εξέταση από τους αρχαιολόγους.





Οι Κινέζοι δημοσιογράφοι έχουν ονομάσει το μέρος «οι πυραμίδες της Zhengzhou» παρόλο που όντας μόνο 2 μέτρα σε ύψος δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές τις Αιγύπτου.

Το μέρος στο οποίο βρέθηκαν τα εν λόγω κτίσματα, ήταν ένα χωριό το οποίο ήταν σε διαδικασία να γίνει οργανωμένη κατοικημένη συνοικία.

Ο θάλαμος έχει μήκος 30 μέτρων και πλάτος οκτώ ενώ ένας ντόπιος που τον αντίκρισε δήλωσε πως το θέαμα είναι «πραγματικά μαγικό».





iefimerida

Το διαβάσαμε από το: Οι περίεργοι τάφοι, χιλιάδων ετών σε σχήμα Πυραμίδας που βρέθηκαν στην Κίνα [εικόνες] http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_5266.html#ixzz4bl4aLviK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)