Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ηρθαν οι "θεοί" από τον ουρανό και κάνανε τον πιθηκάνθρωπο άνθρωπο!!




Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!


Η εκκλησία μας λέει ότι ο άνθρωπος πρωτοεμφανίστηκε στην γη πριν 5.000 περίπου χρόνια!!!! Και εμφανίστηκε με αυτήν την μορφή που έχουμε..
σήμερα.
Οι επιστήμονες λένε ότι ο άνθρωπος εμφανίστηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια και δεν ήταν στην αρχή όπως είναι σήμερα, αλλά ήταν με μικρότερο εγκέφαλο, σαν πιθηκάνθρωπος δηλαδή. Το ότι μπορούμε να βρούμε την ηλικία αυτών των σκελετών που βρίσκουμε, υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι.


Μια από αυτές η πιο γνωστή είναι η μέθοδος του ραδιενεργού άνθρακος. Σε αυτήν βρήκαν οι επιστήμονες ότι κάθε 2.000 χρόνια φεύγει και ενα ηλεκτρόνιο από τον άνθρακα οπότε βλέποντας πόσα ηλεκτρόνια λείπουν, προσδιορίζουμε την ηλικία (ο ραδιενεργός άνθρακας εφαρμόζεται για μικρές ηλικίες ,για μεγαλύτερες έχουμε άλλες πιο πολύπλοκες μεθόδους.)

Υπάρχει όμως όπως έχω ξαναπεί σε παλαιά άρθρα μου ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους επιστήμονες όσον αφορά την εξέλιξη του ανθρώπου. Δεν γίνετε ξαφνικά από πιθηκάνθρωπο, να γίνει ο σημερινός άνθρωπος ,με διπλάσιο εγκέφαλο, με το να μπορεί να ομιλεί να κάνει πράξεις κ.λπ.!!!! Αυτό είναι ενα πολύ μεγάλο μυστήριο!!!!
Βλέπετε οι πίθηκοι έτσι ήταν και πριν από εκατομμύρια χρόνια, έτσι είναι και τώρα χωρίς καμία εξέλιξη!!!! Προσέξτε!!!!
Χωρίς καμία εξέλιξη!!!! Τι έγινε και από πιθηκάνθρωπος έγινε άνθρωπος ,εμείς δηλαδή!;! Μια λύση δίνουν οι μύθοι των λαών!!!! Ότι ήρθαν οι θεοί από τον ουρανό και κάνανε τον πιθηκάνθρωπο άνθρωπο!!!! Στο αρχαίο κείμενο Άτρα που είναι σε σφηνοειδή γραφή, γράφει ότι οι θεοί πήραν ωάριο από θηλυκό πιθηκάνθρωπο και σπέρμα από έναν θεό και το έμβρυο το τοποθέτησαν στη μήτρα ενός θηλυκού θεού!!!! Μετά την κυοφορία, βγήκε ενα πλάσμα με διπλάσιο εγκέφαλο δηλαδή εμείς. (οι κρο Μάνιο)!!!! Δείτε κάτω μια παράσταση από πυραμίδα της Αιγύπτου το πως επεμβαίνει ένας “θεός” σε έμβρυο.


Πηγή:
Panagiotis Darivas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)